Hirdetés

Pokémon GO - váratlanul új pokémonnal bővült a felhozatal

|

A jópofa zsebszörnyet egy speciális feladat teljesítésével szerezhetjük meg.

Hirdetés

Jól indult az augusztus a Pokémon GO rajongók számára, hiszen már megszerezhető a legújabb pokémon, Spida. Ehhez viszont ügyesnek kell lennünk, ugyanis csak egy kihívás teljesítése után zsebelhetjük be az állatkát.

Hirdetés

Spinda begyűjtéséhez a "Hit 3 Curveballs in a Row" feladatot kell megcsinálni, vagyis egymás után három sikeres csavart dobást kell végrehajtanunk. A feladatot előbb egy PokeStop pörgetésével kapjuk meg, utána lehet próbálkozni. 

Spinda egyébként egy harmadik generációs pokémon, és egyelőre más módon nem lehet megszerezni a játékban, viszont a Niantic összesen nyolcféle mintájú Spindát pakolt a Pokémon GO-ba (a történet szerint több millió különböző mintázatú Spinda is létezik).

Ti megpróbáljátok megszerezni a játék legújabb pokémonját?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)