Hirdetés

Pokémon GO - új pokémonokat találtak a fájlok között

|

Hamarosan még tovább bővülhet a szörnyfelhozatal.

Hirdetés

Szinte mindig a The Silph Road közösségnek köszönhetjük legjobb Pokémon GO adatbázisokat, így nem csoda, hogy a legutóbbi adathalász jelentés is tőlük származik. Az alkalmazás fájljai között Chrales talált néhány új, még nem látott pokémont shiny és normál formában is.

Hirdetés

A teljes kiásott lista a következő:

- Smeargle
- Celebi
- Jirachi
- Clamperl, Huntail
- Nincada, Ninjask, Shedinja
- Deoxys

Akiknek esetleg nem ugrana be névről, hogy ki kicsoda, azoknak a Nintendo Everything összerakott egy kis képes illusztrációt az előásott modellekkel:

Celebi elvileg a Chicagóban esedékes Pokémon GO fesztiválon (július 14-15) fog felbukkanni egy Special Research feladat jutalmaként. Aki épp nem jár arra, röviddel az esemény után kutathatja fel a legendás pokémont.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)