Hirdetés

Pokémon GO - megjöttek az Unova régió zsebszörnyei

|

A Pokémon Black & White szörnyecskéi is megérkeztek a továbbra is népszerű AR-játékba.

Hirdetés

A Pokémon GO elkapható apróságainak felhozatala szépen lassan bővül, és már elérkeztünk a Black & White játékok kínálatához, az Unova régió szörnyeihez is. Már belefuthattok Snivybe, Tepigbe, Oshawottba és egy rakás új cimborába.

Hirdetés

A játék hivatalos oldala részletesen taglalja, hogy melyik szörnyeket találjátok meg tojásokban, melyeket szerezhetitek meg raideken keresztül, és melyek lesznek elérhetőek csak a Föld bizonyos régióiban. Mi, itt Európában Panseart, a tüzes majmot kaptuk.

Ha nem jártatok odakint mostanában a Pokémon GO alkalmazással a kezetekben, akkor érdemes lehet tenni egy kört. Senki ne maradjon Snivy nélkül!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)