Hirdetés

Pokémon Quest - mobilokra is megjelent a switches kaland

|

Május végén még csak Nintendo Switchre lehetett beszerezni a Pokémon Questet, mostantól már okostelefonokon is próbálgathatjuk a free-to-play mókát.

Hirdetés

Képzeljétek el a Nintendo kézikonzoljaira kiadott Pokémon játékok és a MineCraft keresztezését. Megvan? Na, a Pokémon Quest pontosan ilyen, ráadásul már nem csak az tudja kipróbálni, aki rendelkezik egy Switch-csel. 

Hirdetés

A Pokémon Questben Tumblecube szigetét fedezhetjük fel, menedzselhetjük a bázisunkat, lootolhatunk, mintha nem lenne holnap, és természetesen pokémonokat is gyűjtögethetünk, hiszen a fő cél az lesz, hogy a szigetet megtisztítsuk az összes vad lénytől. Összesen 12 helyszín, azokon belül pedig több pálya vár ránk. A játék free-to-play, viszont vannak mikrotranzakciók. 

A Pokémon Quest már Androidra és iOS-re is elérhetővé vált, így mobilokon is megkezdhetitek a vadon élő pokémonok befogását. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)