Hirdetés

Pokémon Rumble Rush - bemutatkozott a legújabb mobiljáték

|

Könnyed free-to-play szórakozás, amelyben az egyik Pokémont irányíthatjuk.

Hirdetés

A Rumble Rush a Pokémon széria mobilos spin-offja lesz, amelyet egyszer már bejelentettek Pokéland néven, azonban most új néven támasztották fel a projektet .

Hirdetés

A Pokémon Rumble Rush könnyed, mégis izgalmas szórakozást ígér, hiszen egy zsebszörnyt irányíthatunk majd különböző harcokon keresztül és fejleszthetjük kedvünkre - hasonlóan a Wii-re megjelent Pokémon Rumble-höz. Egy kézzel is egyszerűen játszhatjuk majd, folyamatosan fejlődő szigeteket fedezhetünk fel, amik kéthetente változnak és új Pokémonokkal népesülnek be, sőt a keményebb küzdelmeknél segítséget is hívhatunk. A mobiljáték free-to-play lesz, ami azt jelenti, hogy tartalmazni fog mikrotranzakciókat is. 

A megjelenés egyelőre  csak Japánt érinti, de miután már az ausztráliai Google Play Store-ban is elérhetővé vált, valószínűleg előbb-utóbb nyugatra is el fog jutni iOS és Android rendszerekre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)