Hirdetés

Pokémon Shuffle trailer - mobilokra költözik az ügyességi játék

|

Okostelefonokra költözik a Nintendo 3DS-re megjelent Pokémon Shuffle, amely mókásan ötvözi az ügyességi játékok elemeit a Pokémonokkal való küzdelemmel.

Hirdetés

Mielőtt belevágnánk a Pokémon Shuffle ismertetésébe, fontos leszögeznünk egy dolgot: a játék nem része a Nintendo mobilokkal kapcsolatos terveinek. A The Pokémon Company ugyanis nincs összeolvadva a kiadóval, vagyis ha úgy döntenek, hogy a free-to-play, mikrotranzakciókkal súlyosbított Pokémon spin-offot kiadják mobilokra, akkor minden további nélkül megtehetik és meg is teszik. 

Egy új trailer hirdeti, hogy a korábban Nintendo 3DS-re megjelent Pokémon Shuffle még idén megjelenik iOS és Android eszközökre is, és mivel a japánok kézikonzolján nem kapkodtak érte a rajongók, talán okostelefonokon majd nagyobb sikere lesz. A puzzle-t és a Pokémonokkal való összecsapást mixelő játékmenet mindenesetre kifejezetten érdekesnek tűnik a bemutató alapján: 

Pontos dátumunk egyelőre nincs, de ha egyszer megjelenik, talán erre is úgy ráfüggünk majd, mint a Fallout Shelterre. Ki tudja...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)