Hirdetés

Pokémon GO - dinamikus időjárás és harmadik generációs pokémonok jönnek

|

A Pokémon Ruby és Sapphire kezdőivel együtt ötven új zsebszörny került be a Pokémon GO-ba.

Hirdetés

Az utóbbi időszakban főleg szezonális eseményeket és új pokémonokat hozott a Niantic a Pokémon GO-ba, de a ma leleplezett frissítésben nem csak ezekről meséltek a fejlesztők. Kapunk egy új feature-t is, ami talán arra próbál rávenni, hogy minél több különböző típusú lényt használjunk.

Hirdetés

A legújabb feature a dinamikus időjárás lesz, aminek alapján nem csak különböző effektek jelennek majd meg a játék világában. Változik majd a különböző típusú pokémonok előfordulásának esélye, ahogy a különböző típusú támadások ereje is változhat. Példaként egy Charizard tűztámadásait hozták fel, amik napos időben erősebbek lesznek, míg az esőben értelemszerűen kevésbé lesznek hasznosak.

Emellett a készítők bejelentették, hogy a hét folyamán ötven új zsebszörny érkezik a Pokémon GO-ba, méghozzá a harmadik generációt jelentő Sapphire és Ruby epizódokból. Köztük lesz a három kezdő pokémon, így Torchik, Mudkip és Treecko is hamarosan megjelenik majd a mobilunkon.

Ti hajtjátok még a pokémonokat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)