Hirdetés

Pokoli szomszédok és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Mobilokra is megérkezett a Neighbours back from Hell, illetve befutott a My Friend Pedro spin-offja is.

Hirdetés

Vannak olyan játékok, amik legyenek bármennyire régiek, mindig jó hozzájuk visszatérni. Ilyen a Pokoli szomszédok is, aminek remastere, a Neighbours back from Hell konzolokra és PC-re tavaly októberben jelent meg, és ugyan bizonyos pályák hiánya fájó, azért így is jól szórakoztunk vele. Ezt most már mobilon is pörgethetjük, de van még más az e heti listán, amit szeretettel ajánlunk.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

My Friend Pedro: Ripe for Revenge (iOS, Android) - ingyenes (1090 Ft a Premium változat)

A My Friend Pedro már a bejelentésekor is kiváló játéknak tűnt, aztán megjelent, és pont olyan volt, amilyennek elképzeltük. A mobilos változatban ugyanúgy Pedrónak segíthetünk bosszút állni, 37 vadonatúj pályán lőhetjük szét ellenfeleinket kreatív módokon.

Neighbours back from Hell (iOS, Android) - 1790 Ft / 1690 Ft

Egy csomagban játszhatjuk újra a Pokoli szomszédok sorozat két részét (hivatalosan ennyi volt). Ennek főszereplője Woody, aki egy tévéműsor keretében mindent megtesz, hogy nem túl kedves szomszédja életét megkeserítse. Rá kell jönnünk, mit hogyan használhatunk szívatásra, miközben próbáljuk elkerülni, hogy a szomszéd tudomást szerezzen jelenlétünkről. Mókás logikai-ügyességi játék, erősen ajánlott, pláne ilyen áron. 

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)