Hirdetés

Pokoli szomszédok - megjelent mobilokra, ráadásul részben ingyenes

|

A THQ Nordic átportolta a Pokoli szomszédok első két részét iOS-re és Androidra - újra szívathatjuk a szomszédot otthonában vagy vakációján.

Hirdetés

Valószínűleg nem csak bennem hagyott maradandó emlékeket a JoWood játéka, amiben egy reality show szereplőjeként, dolgokat kombinálva kell minél nagyobb szemétnek lenni az egyébként sem kedves arcú szomszéddal. A Pokoli szomszédok játékok egyediek voltak és szórakoztatóak, még ha egy kicsit túl egyszerűek is.

A jogok most a THQ Nordicnál vannak, és folytatás egyelőre nincs kilátásban, de a héten megjöttek a mobilos portok, amik magyarul is tudnak. A Neighbours from Hell: Season 1 az első játék, a Season 2 a második, és mindkettő esetében ingyen lehet játszani az első néhány pályát, majd 790 forintért feloldani a többit. iOS-en annyi a probléma, hogy kihagyták az alkalmazáson belüli vásárlásokat, így egyelőre nincs lehetőség a lelakatolt pályák feloldására - remélhetőleg gyorsan pótolják. Apple eszközökön egyébként még csak a Season 1 játszható, azt a linkről tölthetitek le, Androidra pedig az elsőt itt, a másodikat itt találjátok meg.

Számítsatok apróbb hibákra; mivel egy az egyben vitték át a PC-s változatot, néhány leírásban jobb és bal egérgombra hivatkoznak, illetve én egyszer beragadtam egy szekrénybe, és nem tudtam kijönni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)