Hirdetés

Az Apple túlzottan undorítónak találta PewDiePie kakis játékát

|

Csak Androidon jelenhetett meg a Poopdie.

Hirdetés

Megjelent PewDiePie ingyenes mobiljátéka, a Poopdie, azonban kizárólag az Android-felhasználók örülhetnek neki, iOS-en hiába is keresitek. Ennek végtelenül egyszerű oka van: a játék nem csúszott át az Apple minőségellenőrzési procedúráján, nem kerülhetett be az App Store kínálatába. 

Hirdetés

A szóban forgó mobiljátékban egy kukacot irányíthatunk, aki képes parancsolni saját végtermékeinek, a kedvesen mosolygó kakikat pedig változatos feladatok elvégzésére utasíthatja. PewDiePie maga is közreműködött a Poopdie készítésében (a játékot egyébként a Bulbware fejlesztette), egészen pontosan szinkronszínészi feladatokat látott el - biztosan nektek is van tippetek arra, hogy ez a gyakorlatban hogy nézhetett ki. Persze nem tenne jót a játéknak, ha teljesen kizárnák egy ilyen fontos platformról, PewDiePie pedig az alábbi videóban meg is említi, hogy dolgoznak a Poopdie finomhangolásán - ez értelemszerűen azt jelenti, hogy tompítani kell a játék elég kifejező grafikai elemein és hanghatásain. 

Egyelőre nem érkezett hivatalos nyilatkozat az Apple részéről annak kapcsán, hogy egészen pontosan miért alkalmatlan a Poopdie arra, hogy iOS-en is megjelenhessen. Szerintetek is túlzottan undorító a játék, vagy ennek azért még bele kellene férnie? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)