Hirdetés

Prince of Persia: The Shadow and the Flame - itt az új PoP játék

|

A Ubisoft nem titkolja tovább: valóban készül az új Prince of Persia, ráadásul egy hónapon belül már játszatunk is vele. Nem lesz mindenki boldog.

Hirdetés

A legtöbb gamer életében eljön az a pillanat, amikor úgy érzi, de jó volna újra a herceg szerepében ugrándozni. Hát, most mindenkinek megadatik a lehetőség.

Vagyis majdnem mindenkinek. A Prince of Persia: The Shadow and the Flame név sokatoknak ismerősen csenghet - ez ugyanis az első Prince of Persia 1993-ban megjelent folytatása. Még meg sem fogalmazódhat a fejetekben a kérdés, hogy „De akkor miért adják ki újra?”, mikor ti magatok is rájöttök: ez bizony mobilokra készül. A július 25-én megjelenő alkotás Androidra és iOS-re egyaránt érkezik, ára pedig mindössze 1,99 angol fontnak megfelelő jó magyar forint lesz (illetve az iOS-eseknek euró, ugye). A felturbózott grafika mellett átdolgozott harcrendszer, „taktikai kihívások” és kombók is lesznek, de a mai kor gyermekeinek már az achievementek hiánya is szomorúságot okozna - a Ubisoft pedig nem szeretné, ha bárki szomorú lenne. Megosztás is van ám. Itt az első fejlesztői napló is, fogyasszátok mértéktelenül:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)