Hirdetés

Pro Evolution Soccer 2012 - elérhető az iTunes App Store-ban

|

A Konami kiadta a PES 2012 iOS-re írt verzióját, amely bárki számára ingyenesen kipróbálható.

Hirdetés

Pár nappal ezelőtt jött ki a FIFA 12, most pedig a nagy riválissal, a Pro Evolution Soccer 2012-vel szórakoztathatjuk magunkat az Apple iOS-t futtató készülékein.

Természetesen a PES 2012 az iPhone, iPod touch és iPad készülékek lehetőségeihez van szabva mind irányítás, mind játékmenet terén. A tavalyihoz hasonlóan itt is háromféle irányítási mód közül választhatjuk ki a számukra legkényelmesebbet. Vadonat új játékmódként szerepel a Super Challenge mód, mellyel a világ legjobb játékosaiból állíthatjuk össze saját csapatunkat, majd a "szupercsapatot" közzétehetjük a világ más játékosai számára, ahogy mi is letölthetjük az általuk összeállítottakat, illetve a Free Kick Challenge, amiben szabadrúgásokkal dönthetjük el a győzelmet.

A mesterséges intelligencia is sokat fejlődött, a kapus új mozdulatokkal védi a hálót, a legnagyobb játékosokat már a mozdulataik alapján is fel lehet ismerni, a többi játékos tulajdonságai pedig hatással vannak teljesítményükre. Bővült a licencelt csapatok listája és az exkluzív UEFA Champions League és UEFA Europa League bajnokságokon is részt vehetünk. Többek között spanyol Liga BBVA és a Francia Ligue 1 valódi felhozatalából is válogathatunk. Játszhatunk teljes szezont, kupát, esetleg Wi-Fi-n vagy Bluetoothon keresztül más játékossal mérhetjük össze erőnket. A meccseket kommentár kíséri. A PES 2012 ingyenesen tölthető le az App Store-ból, de aki a teljes játékhoz szeretne hozzáférni, In-App Purchase keretében oldhatja fel 4.99 euróért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)