Hirdetés

PS Vitára költözik a Machinarium?

|

A point and click műfaj egyik legjobban sikerült képviselője az ESRB szivárogtatása alapján újabb platformot hódíthat meg.

Hirdetés

Korábbi, mindenre kiterjedő Machinarium tesztünk részletesen felfedi azokat az okokat, amik miatt az Amanita Design fejlesztette point and click cím a legnagyobbak közé sorolható.

Az ESRB manapság olyan, mint egy tipikus szomszéd, aki tevékenységei közben néha elejt egy-két pletykát nekünk. Újabb szivárogtatásának köszönhetően állítólag kiderült, hogy a 2009-ben kiadott point and click művészi remek, vagyis a Machinarium PS Vitára költözhet. A dolgot hivatalosan még nem erősítették meg sem az Amanita Design emberei, sem a Sony illetékesei, de ami késik, ugyebár nem múlik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)