Hirdetés

Napi 10 millió ember játszik a mobilos PUBG-vel

|

Nemcsak PC-n és Xbox One-on, hanem okostelefonokon is rengeteg rajongója akad a battle royale játéknak.

Hirdetés

A PUBG sikere után rengeteg gagyi mobilos klón árasztotta el a Google Play áruházat, mígnem a fejlesztők megcsinálták a saját portjukat, ami azonnal rengeteg rajongót rántott be.

Hirdetés

A PUBG Corp. és a játék kiadásáért felelős Tencent most büszkén jelentette, hogy naponta átlagosan több mint 10 millió aktív játékosuk van, még úgy is, hogy ebbe a statisztikába nem számolják bele a kínai bázist, ami minden bizonnyal elég durván tolná még felfelé az egyébként sem alacsony számot.

A nagy népszerűségben biztosan szerepet játszik az is, hogy a szervereken botok is szaladgálnak, akiket lelőve még a kezdő játékosoknak is lehet sikerélménye.

Ti toljátok a mobilos PUBG-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)