Hirdetés

Élőszereplős trailert kapott a mobilos PUBG

|

Minden bizonnyal hatalmas sikernek örvend a játék Kínában, ha a kiadó egy ilyen előzetest is összedobott.

Hirdetés

Van néhány zseniális élőszereplős rajongói videó és paródia a YouTube-on, amik a PUBG játékmenetét dolgozzák fel, hivatalos trailert azonban ezidáig csak a Microsoft készített a tavalyi The Game Awardsra, és bár az is hangulatos volt, "játékmenet" nem nagyon volt benne.

Hirdetés

Pedig ahogy a mellékelt ábra mutatja, halál laza dolgokat lehetne kihozni belőle. Az alábbi videót a PUBG mobilos változatát kiadó Tencent adta közre, és bár kicsit sajnáljuk, hogy egy kukkot sem értünk belőle, azért így is jól szórakoztunk. A készítők odafigyeltek, hogy a lehető legtökéletesebben adják vissza a játék hangulatát, így az in-game ruhák tökéletes másolatát használták, sőt, még a fegyver és járműhangokat is onnan vágták be. A hangulatot kétségtelenül sikerült elkapni.

Nálunk várhatóan se ilyen élőszereplős trailer, se mobilos PUBG nem lesz várhatóan, de azért még reménykedhetünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)