Hirdetés

PUBG Mobile - szabad gyakorlómód és árkádmód is jött

|

Új módokkal bővült a mobilos PlayerUnknown's Battlegrounds, gyors mérkőzések és szabad gyakorlás is elérhetővé vált.

Hirdetés

Továbbra is egymástól függetlenül fejlődik a mobilos, xboxos és PC-s PlayerUnknown's Battlegrounds, és nem követi szigorúan egyik sem a másikat. Az iOS-re és Androidra elérhető kiadásba olyan módok kerültek, amik a többibe még nem.

Hirdetés

A PUBG Mobile 0.4.0-s frissítése elhozta a 10-es szinttől nyitott Arcade Mode-ot, mely hatféle variációban játszható (van ezek között olyan is, hogy csak sörétesek, csak mesterlövész puskák, csak közelharci fegyverek vagy pisztolyok használhatók). Ezekben 28 játékos vehet részt körönként.

Emellett megjött a Training Grounds, avagy a gyakorlómód, melyben bármely fegyverrel lövöldözhetünk szabadon, kipróbálhatjuk a különböző kiegészítőket, célpontokra vagy másokra is tüzelhetünk. Itt található egy versenypálya is, ahol a járműveket tesztelgethetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)