Hirdetés

Európába jön a PUBG Mobile Lite

|

A gyengébb telefonokra optimalizált kiadás játékmenetében is eltér majd a jelenleg elérhető változattól.

Hirdetés

A battle royale játékok mobil eszközökre portolása fura trendnek tűnhet, de működött a PUBG és a Fortnite esetében is. Azt még nem tudjuk, az Apex Legends milyen lesz mobilon, de elvileg azon is dolgoznak még. Talán el is készül, mire lecseng az egész battle royale őrület.

Hirdetés

Ázsiában a mobilos gaming most a pénzfa, amit főleg a Tencent ráz erőből: a PUBG Mobile a világ legtöbb bevételt generáló mobilos játéka, amit már most több mint 50 millióan játszanak napi szinten. A PUBG Mobile Lite még jobban kiszélesítheti a közönséget. A játék a napokban jelent meg Androidra Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában, de hamarosan az észak-amerikai és az európai játékosok is megkapják.

Az alapváltozathoz képest természetesen vannak eltérések. A meccseket 100 helyett 60 fő játszhatja le, ennek megfelelően a játéktér is kisebb. A célzásrásegítés viszont nagyobb, nem esik le a lövedék, ha távolra lövünk, illetve csökkentették a fegyverek visszarúgását is. Emellett több lootot találhatunk, és hasalás kivételével bármilyen állapotban gyógyíthatjuk karakterünket. Az app mindössze 490 MB-ot foglal (az Áruház 34 MB-ot ír, de ez csak az alapcsomag), és elfut azokon az eszközökön is, amikbe 2 GB-nál kevesebb RAM-ot szereltek, illetve Android 4.0.3-mal is beéri. Ha megnézitek a fenti videót, láthatjátok, hogy egyébként nem néz ki rosszul; meglátjuk, mit tud majd a gyakorlatban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)