Hirdetés

PUBG Mobile - napokon belül világszerte elérhetővé válhat

|

A Tencent bejelentette, hogy a világ minden pontján elérhetővé teszi a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos változatát.

Hirdetés

Valószínűleg kevesen gondolták volna, hogy a battle royale játékok versengése mobilon folytatódik. A Fortnite portja is készül, de a PUBG volt előbb, amit a keleti játékosok egy ideje már játszhatnak.

Hirdetés

Ma megjelent a nyugati változat az App Store-ban és néhány napja a Google Play-en, viszont a magyar boltokból még nem lehet letölteni. Ha minden igaz, nemsokára számunkra is elérhető lesz, nem tudni, pontosan mikor. Az androidos változat bétatesztje a múlt héten indult Kanadában.

A PUBG Mobile a PC-s változat közvetlen portja, ami látványában elmarad, de minden más funkciójában hasonlít. Meglátjuk, mi lesz belőle.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)