Hirdetés

PUBG Mobile - már javában pörög a Mission: Impossible Fallout esemény

|

Az ingyenes tematikus frissítés egy csomó új dologgal bővíti a játékot.

Hirdetés

Már élesedett a PlayerUnknown's Battlegrounds mobilos verziójának legújabb frissítése, amely az új Mission: Impossible film tematikus tárgyait hozta meg.

Hirdetés

A mobilos változat egyébként is ingyenes, ahogy ez az update is - nagyjából 20 MB-ot foglal iOS-es és androidos készülékeken egyaránt. A Mission: Impossible - Fallout (vagy magyarul Utóhatás) event alatt új témákat és skineket szerezhetünk meg, és még az aláfestő zene és az ejtőernyők is a film tematikája szerint változtak meg. A kihívásokat Team Rush, Survival és First Person módokban lehet teljesíteni. Érkezett egy hangulatos trailer is, nézzétek meg alább:

Érdekes kollaboráció ez, de a Mission: Impossible témája elég jól passzol a PUBG-hez.

Ti kipróbáljátok az új frissítéssel feldobott játékot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)