Hirdetés

PUBG Mobile - már több mint 100 millió alkalommal töltötték le

|

A napi játékosok száma is egyre csak növekszik.

Hirdetés

Nagyon jól teljesít a PlayerUnknown's Battlegrounds "kistestvére", a PUBG Mobile. Az iOS-re és Androidra március 19-én megjelent játék népszerűsége továbbra is növekszik, már elérték a 100 milliós letöltési számot.

Hirdetés

A hírről a Tencent és a PUBG Corp számolt be, és emellett azt is megosztották, hogy a napi játékosok száma is fokozatosan nő. Már májusban több mint 10 millió aktív játékos volt világszinten, ez a szám pedig már a 14 milliót is elérte augusztusban. A fejlesztők természetesen megköszönték a játékosok kitartó rajongását és támogatását.

A PlayerUnknown's Battlegrounds legutóbbi, Mission Impossible eseménye is nagyon népszerű volt, és a közeljövőben is számíthatunk még rengeteg frissítésre és tematikus eseményekre.

Ti játszotok a PUBG Mobile-lal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)