Hirdetés

PUBG Mobile - már ebben is a frászt hozza ránk Mr. X

|

A mobilos PUBG fejlesztői összeálltak a Capcommal egy Resident Evil 2-es esemény erejéig.

Hirdetés

Ahogy az eredeti részben, úgy az újraalkotott Resident Evil 2-ben is mindenféle rondasággal kellett megküzdeniük a játékosoknak, akiket még egy óriási tyrant, Mr. X is zaklatott. Most pedig ezek a szörnyetegek beszabadultak a PUBG Mobile-ba is.

Hirdetés

Megérkezett a korábban beharangozott Resident Evil 2 crossover event a mobilos battle royale-ba, ami hozott egy vadonatúj, limitált ideig elérhető játékmódot. A Zombie: Survive Till Dawn során Erangelen játszhatunk, viszont a többi játékos mellett a Capcom játékából ismerős zombikkal és lickerekkel is megküzdhetünk a pályán. Sőt, még a sokak életét megkeserítő Mr. X is tiszteletét teszi a módban. Ha pedig sikeresen túléljük a rondaságokkal való összecsapást, akkor különféle hasznos cuccokat zsebelhetünk be.

A különleges event bevezetésén felül a fejlesztők változtattak még ezt-azt a játékon, szóval látogassatok el ide, ha kíváncsiak vagytok a többi újdonságra.

Ti játszotok a mobilos PUBG-vel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)