Hirdetés

Lámpásokat megépítve szerezhetünk majd menő cuccokat a PUBG Mobile holdújévi bulija során

|

A mobiljáték fejlesztői egy tavaszváró eseménnyel készülnek a rajongók számára, ami hamarosan kezdetét is veszi.

Hirdetés

Nem lehet azt mondani, hogy unatkoznak a PUBG Mobile játékosai, hiszen viszonylag gyakran van különleges események a játékban, és korábban számos crossover mókát is hoztak már a készítők. A legközelebbi event középpontjában pedig a kínai újév és a közelgő tavasz áll.

Hirdetés

Holnap élesedik a játékban a Spring Party nevezetű esemény, amivel a fejlesztők egyértelműen a hamarosan esedékes holdújévet szeretnék megünnepelni. A buli ideje alatt különböző alkatrészeket találhatunk majd a meccsek során, amelyeket felhasználva megépíthetünk egy-egy lámpást. Ezekből aztán mindenféle kozmetikai cuccot gyűjthetünk be, ráadásul olyanokat, amelyek nem ideiglenesek, tehát megmaradnak raktárunkban.

A Spring Party tehát január 21-én veszi kezdetét és egészen február 6-ig tart.

Ti nyomjátok még a PUBG Mobile-t?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)