Hirdetés

Ravensburger Labyrinth és még 5 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Egy klasszikus társasjáték, a Ravensburger Labyrinth mellett újabb NEOGEO-klasszikus is érkezett.

Hirdetés

Igaz, hogy nem adja ugyanazt az élményt egy virtuális társasjáték, mint egy valódi, de ha nem vihetünk magunkkal bármit egy nyaralásra, jól jön, hogy egy tableten több társas is elfér. A Carcassonne virtuális változata például tökéletesen élvezhető, ahogy a Ticket to Ride és a Pandemic is (mely utóbbi most épp nem elérhető, de lesz újabb kiadás). A mobilos-táblagépes társasok kínálata új taggal bővült, a Furfangos Labirintus is játszható már digitális kiadásban; bővebben alább.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Ravensburger Labyrinth (iOS, Android) - 2990 Ft / 2690 Ft

Rejtély, miért most érezte úgy a Ravensburger, hogy klasszikus, 35 éves társasjátékát, a Furfangos Labirintust ki kell adnia virtuálisan játszható változatban (3000 forintért), de aki annyira szereti, hogy mobilon vagy tableten is játszaná, most megteheti. Az alkalmazásban játszható a 2021-es változat, valamint a Labyrinth Junior is, ami gyerekeket céloz, illetve további variációk is vásárolhatók az appon belül. 1-4 játékos játszhatja egy készüléken.

További mobiljáték megjelenések

Art of Fighting ACA NEOGEO (iOS, Android) - 1690 Ft

Echoes of Mana (iOS, Android) - ingyenes

RPG Dragon Prana (iOS, Android) - 1990 Ft / 1500 Ft

Fist Tower (iOS) - ingyenes

We'll always have Paris (iOS, Android) - ingyenes

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)