Hirdetés

Rayman Adventures - jön a folytatás, de nem biztos, hogy ezt vártad

|

A Ubisoft bejelentette a Rayman sorozat következő részét, ami ugyan biztosan jó lesz, de nem az, amire a legtöbben áhítoznak.

Hirdetés

Emlékeztek arra, amikor a Betheshdások azt nyilatkozták, hogy nem akarták hergelni a közönséget egy mobilos címmel? Úgy tűnik, hogy ők nem sokat beszélgetnek a Ubisoft embereivel.

A Rayman Adventures egy mobil játék lesz, és látva, milyen volt a Fiesta Run és a Jungle Run, ennek is örülünk. A lenti videó látványa konzolokon is jól festene, és egyébként 60FPS-el fog futni, ha hihetünk a kiadónak. Játékmenetében a Fiesta Runhoz áll közel, ami távolról sem mondható egy rossz játéknak.

Aki szeret mobilon játszani, annak biztosan nagy élmény lesz, viszont azok, akik egy komoly Rayman platformerre várnak, még kénytelenek lesznek tovább várni. Talán a gamescomig? Reméljük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)