Hirdetés

Rayman Mini - traileren a mobilos széria folytatása

|

A Rayman Mini a Jungle Run stílusú epizódok közé tartozik. Kapunk rengeteg pályát, több játszható karaktert, gyönyörű terepeket, és mindezt mikrotranzakcióktól mentesen.

Hirdetés

Az Apple lassan kezdi beindítani az Apple Arcade szolgáltatásának motorját. A móka hasonló, mint a többi nagy kiadó előfizetéses megoldása: fizetünk egy havi fix összeget, és rengeteg játékhoz férhetünk hozzá.

Hirdetés

Az Apple Arcade minőségi, reklám és mikrotranzakció mentes mobiljátékokat kínál majd, köztük a Rayman Minit, aminek első játékmenet trailere most érkezett. Raymant lezsugorította egy gonosz varázsló, ennek köszönhetően pedig egy hatalmasra nőtt világban rohangálhatunk majd, Jungle Run stílusban. 

Elvileg hivatalos megjelenési dátum nincs, de a Rayman Mininek együtt kellene megjelennie az Apple Arcade-del, ami hivatalosan szeptember 19-én startol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)