Hirdetés

Rázkódásvezérléssel ellátott Sony Ericsson

|

A Sony Ericsson új Walkman-slidert mutatott be, ami a W910 nevet kapta és egy különleges vezérlési technológiát tartalmaz.

Hirdetés

A rázkódásvezérléssel a telefont egyik irányba megrázva előrefelé, a másik irányba pedig visszafelé tudunk ugrani egy dalt. Az előre és hátra rázás a véletlenszerű lejátszást indítja el. Ha már unjuk a megadott gombokat használni a telefonra telepített játékokban, akkor egyszerűen csak mozgassuk a telefont balról jobbra az irányításhoz - lásd Wii. A W910 Walkman telefonban a legújabb PlayNow mobil letöltési szolgáltatás (PlayNow 4.0) lesz megtalálható, így a felhasználó azonnali hozzáférést kap játékok, hangok és zenék széles választékához, beleértve ezernyi Sony BMG zeneszámot.

Tovább a teljes cikkhez>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)