Hirdetés

Folytatást kap a tavalyi év egyik legjobb mobiljátéka

|

A Tindert és a Trónok harcát ötvöző játék hatalmas siker lett, hamarosan pedig a folytatás is befut.

Hirdetés

A PC-re is megjelenő Reigns egy végtelenül egyszerű koncepcióra épül: a játék folyamatos döntéshelyzet elé állít minket, ahol a Tinderben is használt jobbra-balra húzással tudunk dönteni, a cél pedig az, hogy minél tovább életben tartsuk a karakterünket, miközben megpróbálunk megoldani egy évszázadokon át húzódó rejtélyt.

Az érdekes sztori, a szórakoztató mechanikák és a kifejezetten komplex egésszé összeálló játékmenet azonnal belopta magát a játékosok szívébe, a kiadó pedig örömmel jelentette, hogy már készül is a folytatás, sőt, még idén nekiugorhatunk a Reigns: Her Majesty végigjátszásának, ami 3 eurós áron kerül majd fel először a mobilos boltokba, később pedig PC-re és Macre s megjelenik, de a húzogatós megoldás miatt egyértelműen mobilon ajánljuk.

Ti játszottatok az első résszel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)