Hirdetés

Relic Hunters: Rebels és még 6 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Érdekes játékkal bővült a Netflix felhozatala a héten.

Hirdetés

Egyre terebélyesedik a Netflix játékkínálata, láthatóan nagy hangsúlyt fektetett a szolgáltató erre a területre. Sorra érkeznek az újdonságok, amik önmagukban talán nem indokolják még az előfizetést, de akinek eleve van hozzáférése, annak megér egy körbenézést. Az appon belül lehet válogatni a játékok között, amiket aztán mobilokra és táblagépekre tudunk letölteni. A heti kiemeltünk is a szolgáltatás felhozatalát bővíti.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Relic Hunters: Rebels (iOS, Android)  - Netflix előfizetéshez kötött

A legújabb Netflix-játékban fegyvereket fejlesztünk, craftolunk, majd ezekkel harcolunk a Duca Birodalom ellen. A Relic Hunters: Rebels izgalmas történetet, küzdelmeket ígér, többféle karaktert kínál, hogy mindenki megtalálja a saját játékstílusához megfelelőt. Természetesen csak Netflix előfizetéssel játszható.

További mobiljáték megjelenések

Chloe Puzzle Game (iOS, Android) - 799 Ft

Dark Eden M (iOS, Android) - ingyenes

Fly&Poop (iOS) - 1990 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)