Hirdetés

Resident Evil: Revelations 2, Disney Infinity 3.0 - 2015 augusztusi handheld játékmegjelenések

|

Megjön végre a Resident Evil: Revelations 2 PS vitás változata, mobilokon is játszhatunk a Disney Infinity 3.0-val, de mást is kapunk augusztusban kézikonzolokra és okoskészülékekre.

Hirdetés

Augusztus egy egész jó hónapnak ígérkezik a PlayStation Vitát használók számára. Négy vadonatúj játék jön, melyek közül csak kettő indie, a másik kettő azokat szolgálja ki, akik valami komolyabbra vágynak. A 3DS-eseknek szeptemberig kell várni az új megjelenésekre (pontosabban egy új megjelenésre), mert bár az Egyesült Államokban most jelenik meg a Paddington: Adventures in London és a Garfield Kart is, az európai dátum egyelőre egyik esetében sem ismert.

 

Actual Sunlight - augusztus 11. - PlayStation Vita

Az Actual Sunlight PC-n már nagy sikert aratott, és a fejlesztők úgy gondolták, tökéletesen illik PS Vitához is, sőt, ez a változat lesz a legjobb. Az alapvetően RPG Makerrel készített, de Unity 5-be átültetett játék a felnőttek átlagos, boldogtalan életéről szól, videojáték függőségről, egy silány munkahelyről, sokan magukra ismerhetnek benne, és inkább témája, mintsem a benne megjelenő elemek miatt ajánlják a 18 éven felüli korosztálynak.

 

Volume - augusztus 18. - PlayStation Vita

Mike Bithell lopakodós játéka, a Volume PS4 mellett PS Vitára is megjelenik, és előreláthatólag mindkét platformon pont ugyanolyan lesz: ugyanúgy lopakodnunk kell benne, és hangokkal kell elterelnünk az őrök figyelmét. Cross-buy-os lesz, tehát aki az egyik platformra megveszi, a másikon is játszhat vele.

Resident Evil: Revelations 2 - augusztus 18. - PlayStation Vita

A Resident Evil: Revelations 2 PS vitás kiadása nem csak egy fapados port lesz, a négy sztori-epizód mellett a kettő extra DLC is befért a csomagba. Az egyik a The Struggle, mely a Claire elutazása és Barry megérkezése közötti időben játszódik, és egyedül Moirát irányíthatjuk benne, a másik pedig a Little Miss, aminek középpontjában Natalia és az ő különleges képességei állnak. A Raid mód online az első pillanattól fogva játszható lesz, az ad-hoc Raid Mode viszont csak később kerül be.

 

Disney Infinity 3.0 - augusztus 28. -  iOS, Android

Sajnos a Google második oldalán (pedig az már az internet mélye!) sem találni infókat a Disney Infinity 3.0 mobilos kiadásáról, de ha folytatódik a tendencia, ahogy az első két rész esetében, úgy most is csak a Toy Boxot kapjuk meg. A Skylandershez tavaly külön bluetoothos bázist és kontrollert adtak ki, remélhetőleg a Disney ebben is be szeretné érni a konkurenciát. Addig is, míg bármi újat hallunk, számoljatok a játék augusztus végi megjelenésével.

 

One Piece: Pirate Warriors 3 - augusztus 28. - PlayStation Vita

Ugyanazt tudjuk elmondani, mint tegnap: a játék egyértelműen One Piece rajongóknak való, valószínűleg csak ők fogják érteni, mi miért történik.

 

2015. szeptemberi handheld játékmegjelenések

LBX: Little Battlers eXperience - szeptember 4. - Nintendo 3DS

Skylanders SuperChargers - szeptember 20. - iOS

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)