Hirdetés

Új Ridge Racer játékot jelentettek be

|

Játéktermi arcade versenyként kezdte, az évek során szinte az összes platformon megfordult. Most mobilon ünnepli huszadik születésnapját, jön a Slipstream.

Hirdetés

A Ridge Racer sorozat több mint 25 taggal büszkélkedhet, melyeket PC-n, konzolokon, kézi konzolokon, és mobilon is kipróbálhatunk, mióta sikerült elszakadni a játéktermektől. Az előző rész a Ridge Racer:Driftopia volt, amelyet a Bugbear fejlesztett.

A legújabb rész amely amelyet a Namco Bandai Slipstream névre keresztelt, ezúttal a mobil piacot célozza még, és mind Android-on, mind iOS-en elérhető lesz. A játékban helyet kap 12 autó (rajtuk eszközölhető 300 módosítással), 10 pálya, 108 verseny, és még sorolhatnánk. Lehetőségünk lesz multiban is játszani, maximum 8-an vethetjük bele magunkat egyszerre a többjátékos játékmenet nyújtotta kihívásokba.

A Ridge Racer: Slipstream december 19-től lesz letölthető az App Store-ból és Google Play-ről. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)