Hirdetés

Ridge Racer: Slipstream - ezt most magyaroktól kapjátok

|

A Namco Bandai a hazai Invictust bízta meg a Ridge Racer sorozat új epizódjának elkésztésével, mely mától elérhető iOS-re.

Hirdetés

A Namco Bandai december elején jelentette be a Ridge Racer: Slipstreamet, az idén húsz éves sorozat mobilos epizódját, ami a tervekkel ellentétben egyelőre csak iOS-en játszható, és egyelőre nincs hír az androidos változatról.

A 120 autóval. 300 testreszabási variációval, játékmenetet módosító perkekkel, karrier, és Arcade móddal, achievementekkel 20 pályával, 108 versenyeseménnyel és gyönyörű grafikával megjelent játékot 2,69 euróért tudjátok megvásároni, és kompatibilis mind iPhone, mind iPad készülékekkel. Aki gyorsan akar fejldőni, igénybe veheti a mikrotranzakciót, de a kiadó elmondása szerint kényelmesen lehet haladni anélkül is, hogy többet kellene fizetni. A franchise fanatikusai és az újonnan ismerkedők egyaránt örömüket lelhetik benne. Tesztünket a következő, 2014/01-es GameStarban olvashatjátok, addig pedig ismerkedjetek vele ti is, töltsétek le az App Store-ból, ha gondoljátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)