Hirdetés

Road Redemption és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

A Netflix kínálata két játékkal bővült a héten.

Hirdetés

Továbbra is reálisan kell belőnünk elvárásainkat, de ha hajlandóak vagyunk megbékélni a kicsit gyengébb látvánnyal és alacsonyabb framerate-tel, egyre több játékot élvezhetünk mobilon. A héten a már konzolokon sem túl jó, de ideig-óráig mégis szórakoztató Road Redemption portja érkezett meg, amitől nem kell sokat várni, de arra pont elég, hogy elfoglaljuk magunkat várakozás közben.

Van más is, például a Netflix előfizetőknek, akik két újabb játékot próbálhatnak ki. Mazsolázzatok az új megjelenések közül bátran, és írjátok meg kommentben, melyik az a cím, amit szívesen próbálnátok ki.

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Road Redemption Mobile (iOS, Android) - 3490 Ft

Nem tökéletes, de meglehetősen szórakoztató a Road Rage szellemi utódja, amiben motoron száguldva verhetjük le riválisainkat egy posztapokaliptikus világban, válogatott fegyverekkel. Ingyen kipróbálható, a teljes változatért 3490 Ft-ot kell kiadni.

Hirdetés

További mobiljáték megjelenések

Beyond the Wall (iOS, Android) - 1290 Ft / 1299 Ft

Desta: The Memories Between (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Dungeon vs Gunner (iOS, Android) - ingyenes

Jumbo Airport Story (iOS, Android) - 2490 Ft / 2099 Ft

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)