Hirdetés

Rossz látni, amit az Atari a RollerCoaster Tycoon sorozattal művel

|

A kiadó bejelentett egy új játékot, de ezzel sem fogja kivívni a nép szeretetét.

Hirdetés

Már épp hajlandóak lettünk volna túllendülni azon, hogy az Atari a RollerCoaster Tycoon Worlddel, valamint a mobilos vadhajtásokkal is sárba tiporja az egykor dicsőséges nevet, amikor valami kiváló üzleti érzékkel rendelkező ifjú kitalálta, mi kell a szériának, a rajongóknak, meg úgy eleve a világnak: egy a Candy Crush-hoz hasonló match-3 játék. 

Hirdetés

A sajtóközlemény úgy kezdődik, hogy

"Az Atari kiadja a RollerCoaster Tycoon Storyt - az első match-3 logikai játékot az elismert RollerCoaster Tycoon sorozatban,"

ami önmagában úgy hangzik, mintha ez nagy dolog volna, mintha játékosok milliói követelték volna ezt üvöltve. Szegény copywriter, akinek ezt meg kellett írnia...

Mindenesetre a mától elérhető RollerCoaster Tycoon Story iOS-en és Androidon játszható, egy történetalapú kampányon haladhatunk végig úgy, hogy dolgokat párosítunk össze más dolgokkal. A megmentésre váró Eagleland vidámpark helyzete tökéletesen leírja azt, ami a franchise közösségében is érezhető. 

"A parkban kétségeesés és rendetlenség uralkodik, a vendégek eltűntek, nem hallatszik már harsány nevetés a kapukon belül."

Big mood. Ha van hozzá gusztusotok, keressétek az App Store-ban és a Play Áruházban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)