Hirdetés

Rome: Total War - kiderültek az iPad verzió részletei

|

A Feral Interactive bejelentette a Rome: Total War iOS kiadásával kapcsolatos adatokat. Nem fog sokba kerülni, viszont komoly helyigénye lesz.

Hirdetés

Sokak kedvenc Total War epizódja, a Rome: Total War megjelenik majd iOS-re, így iPad eszközökön játszhatjuk majd a dicső sztratégosz szerepét. Ennek nyilván lesz ára, de a Feral Interactive jelentése szerint ez azért nem lesz olyan vészes.

A Rome nagyjából 10 dollár körüli áron fog megjelenni, ami nálunk azt jelenti, hogy körülbelül 3000 forintot kell majd feláldoznunk a bankkártyánkról. A helyigénye már picit súlyosabb, egészen pontosan 4 GB, ami azért tekintve, hogy egy teljes stratégiai játékról beszélünk teljes mértékben érthető.

Az egyetlen dolog, amit egyelőre még nem tudunk az, hogy pontosan mikor érkezik az iPad verzió. A hivatalos bejelentési dátum még mindig titok, de a Feral Interactive azt ígéri, hogy még idén játszhatjuk majd az új verziót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)