Hirdetés

Rövidesen érkezik az új iPhone?

|

Az Apple nem csak fejleszt, hanem gyakorlatban tesztel is.

Hirdetés

A Macrumors értesülései szerint az új, 3G modellt leváltó készülék gyakorlati tesztei is megkezdődtek az Apple háza táján. Ugyan mondhatnánk, hogy a hír lehet akár pletyka is, ám hozzáértő telefon, és PDA guruk szinte 100%-ig biztosak abban, hogy az Apple új iPhone-járól van szó.

Az egész turpisságra úgy derült fény, hogy az USA-ban található, San Francisco-ban székelő iBART tömegközlekedési rendszerinformációs  Pandav adatbázisaiban szemfüles hozzáértők egy bizonyos iPhone 3.1 verziójú készülékazonosítót leltek. Ez azért egyedi, mivel a hagyományos 3G-s, jelenleg közismert iPhone modell a 2.1-es alkalmazást használja, s mindkét verziószám alapján könnyed módon beazonosíthatóak a készülékek.

Szakértők szerint szinte biztos, hogy a szóban forgó 3.1-es verzió nem firmware frissítést takar, hanem egy vadonatúj készülékre utaló azonosító. Ugyanis annak lehetőségét, hogy mindössze a régi iPhone firmware-t frissítették, el is vethetjük, hiszen anno, a 3G-s megjelenése előtt is hasonló módon, csaknem 8 hónappal a debütálás előtt feltűntek a Pandav szerverein a 2.1-es iPhone szériaazonosítók.

Viszont azt még távolról sem tudni, milyen is lesz valójában a második generációs okostelefon az Apple-től. Némi információ szerint esetleges többmagos processzorokról, és multitask oprendszerekről szólnak, viszont az Apple hallgat, nem cáfol, s nem erősít meg semmit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)