Hirdetés

Rövidesen teljesen eltűnik az egyik Gears of War-játék

|

A Microsoft néhány hónapon belül leállítja a Gears Pop! szervereit, játékbeli tartalmat pedig már nem lehet vásárolni.

Hirdetés

Nem sokáig húzta a Gears of War franchise mobilos spin-offja, amelyben a karaktereket a Funko Pop! figurák alapján modellezték. A kiadó Microsoft ugyanis bejelentette, hogy a Mediatonic (vagyis a Fall Guysért is felelős csapat) által fejlesztett Gears Pop!-nak 2021 áprilisában vége lesz.

Hirdetés

A 2018-as E3 konferencián leleplezett játékot tavaly augusztusban adták ki mobileszközökre, viszont úgy tűnik, nem volt rá kellő érdeklődés, és a Microsoftnak emiatt már nem éri meg továbbüzemeltetni. A kiadó úgy döntött, hogy leveszi a lélegeztetőgépről a többjátékos élményre kihegyezett alkotást, így első lépésben október 28-tól letiltotta a játékbeli vásárlási lehetőségeket. A Gears Pop! ebben a formában még jövő tavaszig elérhető marad, de 2021. április 26-án leállítják a szervereket.

Ti játszottatok a Gears Pop!-pal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)