Hirdetés

Itt az új Rubik-kocka rekorder - nem egy ember az

|

Mindössze 3,253 másodperc alatt rakta ki a bűvös kockát. Nem ember. Ráadásul LEGO kockákból áll. Akkor rákérdezünk: mi az?

Hirdetés

Egy robot. Nem is akármilyen robot, az ARM-nál dolgozó David Gilday és Mike Dobson építette a Lego Mindstorm készletekben található kockák segítségével - számolt be ma testvérlapunk, a PC World.

Persze mi sokra becsüljük az emberi teljesítményt, legutóbb éppen arról meséltünk nektek, hogy az amerikai Kevin Hays már éppen víz alatt rakosgatja ki a Rubik-kockákat, de azért ez a sztori sem semmi. A Cubestormer nevet viselő szerkezet (ami a gyakorlatban egy spéci Android-alkalmazást futtató Samsung Galaxy S4, ami egy LEGO elemekből álló robotot hajt) 3,253 másodperc alatt végezte ki a Rubik-kockát, ezzel saját korábbi rekordját is megdöntve, ami tavaly még 5,55 másodperc volt. Ha kíváncsiak vagytok az elképesztő műveletre, akkor a videóért kattintsatok ide.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)