Hirdetés

A Samsung is kipróbálja magát a mobilos streamingben a PlayGalaxy Linkkel

|

A szolgáltatást kizárólag Samsung Galaxy telefonokra szánják, és hasonlóan működik majd, mint a Steam Link vagy a Parsec.

Hirdetés

A Google Stadia döcögős rajtja kapcsán beigazolódott, hogy a játék streaming még valószínűleg évekre van attól, hogy a gaming mainstream formájává váljon. Ennek ellenére persze rengeteg nagy piaci szereplő szeretné megvetni a lábát a technológia úttörői közt, hiszen ez a módszer egyszerre szolgálja ki a hardcore gamereket, és a casualnak számító mobilos közönséget, mely mindemellett a legnagyobb bevételt hozza évről évre. A Samsung sem szeretne lemaradni erről hullámról, ezért mutatta be a PlayGalaxy Linket.

Hirdetés

A szolgáltatás hasonlóan működik, mint a Steam Link vagy a Parsec, tehát egy alkalmazást telepítünk a telefonunkra, valamint egy klienst a PC-nkre így a számítőgépünkről streameljük játékainkat a mobilunkra. A PlayGalaxy Link egyébként már megjárt egy nyílt bétát, ekkor a Samsung Galaxy S10, S10e, S10 Plus, és S10 5G eszközökön volt elérhető és decembertől bővül a lista a Galaxy Fold, S9, S9+, Note 9, és Galaxy A90-nel is. A Samsung egy kis videóban is bemutatta a program működését, ezek alapján semmi olyan megoldásra ne számítsatok, amit ne láttunk volna már más cégektől:

Reménykedjünk benne, hogy a verseny élesedésével egyre jobb programokat kapunk majd, hogy tényleg magunkkal vihessük kedvenc játékainkat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)