Hirdetés

Kincsesládában érkezik a Jack Sparrow rajongóknak szánt Samsung Galaxy S8

|

Bár csak limitált számban kapható, szerencsére nem kell megkeresnünk a nagy piros X-et a térképen, hogy kiássunk egyet a homokból.

Hirdetés

A Galaxy S6-ból Vasemberes, a Galaxy S7-ből Batmanes kiadást dobott piacra a Samsung, az új generációval azonban nem akarták tovább szítani a Marvel vs DC vitát, így inkább a kalózoknak kedveztek.

Hogy ez mennyire jövedelmező vállalkozás, az hamarosan kiderül, ugyanis már kapható a Pirates of the Caribbean Edition, ami pusztán 880 dollárért lehet a tiétek. Ebben a csomagban (ami egyébként egy kincsesláda) a telefon 64 GB tárhellyel és 4GB RAM- mal szerelt alap kiadása mellett egy egyedi tok, egy Jack Sparrow-s téma és egy gyűrű alakú fogantyú találató, hogy biztosan ne essen ki a telefon a kezünkből.

Mivel a film közel sem hozott annyit, mint a Disney szerette volna, valószínűleg a telefonért sem fognak annyira kapkodni, főleg, hogy közel sem olyan menő, mint a Vasemberes volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)