Hirdetés

ScourgeBringer és még 10 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Az utóbbi évek egyik kiemelkedő indie játéka mobilokon is elérhető.

Hirdetés

A héten megvillantotta az Activision a Call of Duty Warzone Mobile-t, ami az első Warzone játék élményét hozza el mobilra, Verdanskostól, mindenestől. A Call of Duty Mobile egész jól megtalálta a közönségét, valószínűleg ezt sem fogja elkaszálni a kiadó két hónap után, és az külön jó pont, hogy nem próbálták meg a bemutatója során elfedni a hiányosságait: a lassan betöltődő tereptárgyakat és a mobilok szerényebb teljesítménye okozta egyéb kellemetlenségeket.

Amíg ennek startjára várunk, lássuk, mit hozott az elmúlt egy hét.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenés

ScourgeBringer (iOS, Android) - 2990 Ft / 2790 Ft

A NeuroVoider fejlesztői két évvel ezelőtt mutatták be roguelite platformerüket, a ScourgeBringert, ami Steamen Nagyon pozitív értékelésen áll, a Metacritic-en pedig 76 az átlaga. Egy pörgős, poszt-apokaliptikus világban játszódó pixel art játék, amiben egy Kyhra nevű harcost irányítva kaszabolhatunka nélkül, hogy a védekezésre figeylmet kellene fordítanunk.

További mobiljáték megjelenések

20 Minutes Till Dawn (iOS, Android) - 799 Ft / 1290 Ft

Dice Versa (iOS, Android) - ingyenes

Last Hope 3: Sniper Zombie War (iOS, Android) - ingyenes

Lucky Luna (iOS, Android) - Netflix előfizetéshez kötött

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)