Hirdetés

Secret of Mana - még a hó vége előtt jön iOS-re

|

Egy újabb klasszikust üdvözölhetünk nemsokára az App Store kínálatában.

Hirdetés

Az 1993-ban megjelent Secret of Mana című akció-RPG felújított kiadását két héten belül megvásárolhatják az iPhone és iPod touch tulajdonosok.

 

A Square Enix hivatalos Facebook oldalán a játék producere, Masaru Oyamada elmondta, hogy a játékot már elküldték az Apple-nek, akik jóváhagyták a kiadását. Valami különös oknál fogva Oyamada még nem tudott pontos megjelenési dátumot adni, de megesküdött rá, hogy nem kell sokat várnunk. Néhány képet is kiadtak, ezeket a galériánkban találjátok. A Secret of Mana iPhone verziójának grafikája kicsit megváltozott az eredeti kiadáshoz képest. Az árról annyit tudunk, hogy olcsóbb lesz, mint a Square Enix népszerű játéka, a Chaos Rings, viszont 0.99 dollárnál többet kell érte fizetni.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)