Hirdetés

Ingyen játszhatsz mobilon a Sega klasszikusaival

|

Elindult a Sega Forever program, amiben a japán kiadó retro játékai ingyenes címekként születnek újjá mobilon.

Hirdetés

Míg a Nintendo többek között a Switch online szolgáltatásának csábítóbbá tételére használja klasszikus játékait, addig a Segától sokat ingyen kapunk meg. Ezt a frissen útjára indított Sega Forever program keretein belül lépi meg a kiadó.

Hirdetés

Ennek hála nem csak az újjászületett Sega Genesisen, hanem egy iOS-es vagy Androidos mobileszközön is játszhatunk egy csomó retro címmel. A Sega ezek portjait online ranglistákkal, mentési funkciókkal és kontrollertámogatással egészíti ki, hogy modernebb élményt nyújtsanak a klasszikusok. A program öt játékkal indult útjára, ezek a Sonic the Hedgehog mellett az Altered Beast, a Phantasy Star II, a Kid Chameleon, és a Comix Zone, amelyek közül a Sonic kivételével mindegyiket ingyen letölthetjük.

De a Sega elmondása szerint tovább bővül majd a kínálat, így érdemes lesz minden hónapban felnézni a program honlapjára. Mivel korábban ígéretet tettek arra is, hogy feltámasztják néhány rég nem látott sorozatukat, nem lenne meglepő, ha ezzel a lépéssel szeretnének ismét a rajongók kegyeibe férkőzni, mielőtt visszahoznak néhány rég látott kedvencet.

Ti kipróbáltok majd néhányat a Sega Forever játékai közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)