Hirdetés

Sid Meier's Starships - tanuld meg játszani!

|

A Sid Meier's Starships legújabb videója a játék alapjait ismerteti, és felkészít minket arra, hogyan játsszunk hatékonyan.

Hirdetés

Eljött a Sid Meier's Starships megjelenés napja, de a 2K Games még segít azoknak, akik nem döntötték el, nekik való-e a 4X stratégia.

A játékban küldetések teljesítésével fedezhetjük fel a galaxist, ügyesen kell gazdálkodnunk erőforrásainkkal, megküzdhetünk más hajókkal, és ami az egész alapját adja: részletesen testreszabhatjuk sajátjainkat. A Civilization: Beyond Earth univerzumában játszódó, PC-re, Mac-re és iPadre elérhető játékban bolygókat is elfoglalhatunk, amik ezután nyersanyagokkal és egyéb extrákkal támogatják, erősítik flottánkat. Az alábbi videó tökéletesen megmutatja, mire számíthattok, és segít elindulni is, nézzétek meg mindenképp.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)