Hirdetés

PS Vita - két régi Silent Hill játék érkezik

|

A Konami bejelentette, hogy a Silent Hill sorozat két PSP-s mellékága digitális verzióban megjelenik a Sony kézikonzoljára.

Hirdetés

A Silent Hill: Origins és a Silent Hill: Shattered Memories epizódok már sikert arattak PSP-n, hát a Konami úgy döntött, átportolja őket a PS Vita-ra. Egyelőre pontos megjelenési dátum nincs, viszont azt már tudni lehet, hogy a játékok 7,99 fontba kerülnek majd darabonként.

Főleg a Shattered Memoriesnek örülhetünk, mely a Silent Hill széria egyik legjobb darabja lett. A fejlesztők egy kicsit átszabták az ismert játékmenetet, és a történet a döntéseink alapján alakult. Az Origins egy alapvetően egyszerű előzménye volt a Silent Hill sorozat első részének. Kevésbé volt lenyűgöző, mint a Shattered Memories de a rajongók számára így is fontos epizód.

Ti beszerzitek majd valamelyiket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)