Hirdetés

Vajon melyik SimCity játékkal játszanak a legtöbben?

|

Érdekes bejelentéssel lepett meg bennünket az EA ma reggel. Kiderült, hogy melyik SimCity játék vonzotta a legnagyobb közönséget. Van tipp?

Hirdetés

Abban mind megegyezhetünk, hogy az elmúlt években a SimCity hírek kapcsán nem a feltétlen boldogság jóleső melege öntött el bennünket. Inkább csak az idegbaj különböző szerver gondok miatt.

Na, de most elérkezett a dicsőség pillanata, legalábbis az EA mobil szekciójánál, ahol Jason Willig alelnök már 7 különböző örömtáncot eljárhatott. Igen, egy mobilos SimCity a legnépszerűbb SimCity, ha a felhasználók számát nézzük. Elmondása szerint a SimCity BuildIt című mobilos részt már 40 millióan töltötték annak decemberi megjelenése óta, és így ez lehet a SimCity sorozat történetének legsikeresebb epizódja. Mondjuk ebben valószínűleg nem kis része van a ténynek, hogy a BuildIt egyébként ingyenes.

Egyébként mind a sajtó, mind a játékosok egy kellemes élménynek könyvelték el, így igazából nem is csodálkozunk annak sikerén. Ti kipróbáltátok már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)