Hirdetés

Sky Gamblers - Air Supremacy 2 és még 8 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Ezen a héten a Sky Gamblers sorozat új részével szórakoztathatjuk magunkat, egyebek mellett.

Hirdetés

Bár a mobiljátékok legtöbbje ingyenes, és legfeljebb azután kell fizetnünk, hogy elindítottuk, erre a hétre több prémium, teljes árú megjelenés is jutott, és látszólag megéri költeni rájuk. Az sem baj, ha inkább spórolnátok - jut újdonság bőven mindenkinek. 

A Sky Gamblers sorozat új része mellett a Roll Player társasjáték adaptációját, a CarX Street versenyjátékot, és az új Sword Art Online-t is kifejezetten ajánljuk, merüljetek el a listában alább.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Sky Gamblers - Air Supremacy 2 (iOS, Android) - 3990 Ft / ingyenes

Sokaknak lehet ismerős a Sky Gamblers név, számos remek játék megjelent már a sorozatban. A legújabb részben egy terjedelmes egyjátékos kampány és élvezetes többjátékos módok során kell bizonyítanunk kiválóságunkat vadászpilótaként. 14 misszió keretében járhatjuk be a világot, 18 repülőbe ülhetünk be, multiban pedig 7v7-es csatákat vívhatunk.

További mobiljáték megjelenések

CarX Street (iOS) - ingyenes

Honor of Heirs (iOS, Android) - ingyenes

Finding Paradise (iOS, Android) - 1690 Ft / 1300 Ft

Neural Cloud (iOS, Android) - ingyenes

A folytatáshoz lapozz a következő oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)