Hirdetés

Nem találnátok ki, miből lett kártyajáték

|

Manapság lassan nem is igazi játék az, aminek nincs kártyajáték spin-offja, így az Activision is bővítette egyik népszerű franchise-át.

Hirdetés

Napjaink egyik legnépszerűbb műfaja a card battler, azaz a harcolós kártyajátékoké. Biztos, hogy mindenki álmából felriasztva is tud mondani egy címet (a Hearthstone-on kívül, persze). 

Néha egészen abszurd, miből csinálnak card battlert, de a Skylanders esete talán nem annyira meglepő. Az Activision legjobban jövedelmező franchise-ának következő része, a Skylanders Superchargers szeptember 20-án jön, de jövőre megkapjuk a Skylanders Battlecastot, amiben kedvenc figuráink kártyáiból összeállított paklinkkal küzdhetünk online, vagy egy egyjátékos kampányban. A kártyapaklikat megvehetjük digitálisan vagy kézzel fogható változatban is, utóbbi esetben csak be kell őket scannelnünk. A játék iOS-re és Androidra jelenik meg, és természetesen free-to-play lesz. Íme az első trailer: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)