Hirdetés

Slender: The Arrival és még 13 új mobiljáték, amire érdemes figyelni

|

Slender Man visszatért, hogy mobilon riogasson minket.

Hirdetés

Egyre kevésbé meglepő, hogy az Apple Arcade kínálatába újabb klasszikus érkezett: a Tiny Wings+ az iOS valaha volt egyik leggyönyörűbb, egyszerűsége ellenére is rendkívül élvezetes játékának újabb kiadása, ami 2011-ben az év iPhone-os játéka lett, de folyamatosan frissítették, bővítették, ma is abszolút megállja a helyét. Aki nem előfizető, mást is találhat az alábbi listán.

Hirdetés

Kiemelt mobiljáték megjelenések

Slender: The Arrival (iOS, Android) - ingyenes

Slender Man már nem akkora sztár, mint néhány éve volt, és a rajongói valószínűleg a Slender: The Arrival című játékkal is találkoztak, de aki újraélné az élményt, vagy úgy érzi, mobilon tudna a legjobban elmélyülni benne, annak itt a hivatalos adaptáció. Játszható kontrollerrel is, van benne ranglista meg achievementek, a horror iránt fogékonyak biztosan találnak benne néhány órányi szórakozást.

További mobiljáték megjelenések

Basketball Odyssey (iOS, Android) - ingyenes

Botworld Adventure (iOS, Android) - ingyenes

Brake Away (iOS, Android) - ingyenes

DORADO - Escape Room Adventure (iOS) - 1090 Ft

Get Together: A Coop Adventure (iOS) - 1490 Ft

Hundred Days (iOS, Android) - 2290 Ft / 2199 Ft

A folytatáshoz lapozz a kövektkező oldalra!

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)