Hirdetés

Sony Ericsson mobil 5 megapixeles kamerával

|

A frissen bejelentett Sony Ericsson K850i hátlapján egy 5 megapixeles CyberShot optikát láthatunk autófókusszal és xenon vakuval, az adatkommunikációs lehetőségek között pedig megjelent az igen gyors HSDPA is.

Hirdetés

Az autofókusszal és Xenon vakuval ellátott 5 megapixeles kamera a digitális fényképezőgépektől megszokott minőséget produkál. A Photo fix funkció egyetlen gombnyomással automatikusan beállítja a fényviszonyoknak megfelelően a kamerát és így a lehető legjobb képeket készíthetjük el. Ha mozgó alakról készítünk képet, pl. egy sporteseményen, akkor a BestPic segítségével kilenc képből álló sorozatot készíthetünk egy gombnyomásra - lásd K800i. Ezután csak ki kell választani a legjobbat.

Tovább a teljes cikkhez >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)