Hirdetés

South Park: Phone Destroyer - kiderült, mikortól vihetjük magunkkal a kölyköket

|

A South Park mobiljátékban a srácok már nem szuperhősöset játszanak, de ugyanúgy harcolnak egymással.

Hirdetés

Nem tudni még, a The Fractured but Whole után lesz-e újabb South Park RPG, és ha igen, milyen alaptémát kap. A fantasy és a szuperhősös témakör adta magát, de vajon mivel lehetne továbbmenni?

Hirdetés

A Phone Destroyerben Cartman kitalálja, hogy a srácok inkább már cowboyosat játsszanak, de nem mindenki áll be mellé. Van, aki inkább lovagnak öltözik, mások kalóznak, varázslónak, de a harcba beszállnak a galambok, a rendőrök, és még a medvedisznóember is. A karaktereket gyűjtögethetjük, fejleszthetjük, és 60 egyjátékos küldetés vagy egy online multis mód során küldhetjük harcba. Bár ingyenes lesz, semmi nem fog gátolni minket abban, mennyit játszunk: se időzítők, se energiamérő, se más akadályozó tényező. November 9-étől iOS-re és Androidra is letölthetjük, aki pedig értesítést kér a megjelenésről, egy medvedisznóember jelmezt kap. Megéri.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)